cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

Bressola

BRESSOLADA 2019

Dissabte 25 de maig tindrà lloc la 16a edició de la Bressolada, la festa de les escoles catalanes La Bressola, a l'estany de Sant Esteve del Monestir.

Una recepció oficial al Teatre de l'Estany donarà la benvinguda a les autoritats, personalitats i entitats assistents.

A les 10.30 h, Gerard Jacquet, artista polifacètic, serà l'encarregat de fer el pregó i donar pas a l’adaptació de l’obra «La dona d’Aigua de Lanós», de Jordi-Pere Cerdà, adaptada i musicada per Francesc Bitlloch amb la col·laboració d’Olatz de Bilbao. Aquesta òpera-pop protagonitzada per tot l'alumnat bressolaire serà acompanyat musicalment per Adrià Bonjoch i David Codina. La novetat d’enguany és que prèviament, aquest espectacle ha estat enregistrat i es posarà a la venda el cd durant la festa.

A migdia, els assistents podran gaudir del ja tradicional dinar popular preparat per les associacions de famílies a les parades de menjar i beure.

A més la jornada comptarà amb una exposició de rondalles organitzada pels alumnes del col·legi. També tindrà lloc a La Bressolada, la primera mostra d’entitats culturals de Catalunya Nord on trobarem entre d’altres el Casal del Conflent, el Casal de Perpinyà, el Centre Cultural del Vallespir, els Angelets de la Terra i la Llibreria Catalana de Perpinyà.

La festa continuarà amb humor gràcies a proposta de la companyia Actua Produccions, “Circus Show”, que agradarà a petits i grans. I per anar acabant la jornada tindrà lloc, com cada any, l’actuació castellera que precedirà un final de festa amb glosa (cançó improvisada).

La Bressola

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal