cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

portada agenda

Ràdio Arrels guanya la 9a edició dels Premis Martí Gasull i Roig

a l’exemplaritat en la defensa de la llengua

Ràdio Arrels ha rebut aquest dilluns al vespre el IX Premi Martí Gasull i Roig, gràcies a un procés de votació popular que ha durat un mes i que ha comptat amb la participació de més de 6.700 votants. Mateu Pons, president de l'Associació Arrels, i Laura Bertran, periodista de l'emissora, han estat els encarregats de recollir el guardó de la mà del president Pere Aragonès. Pons ha posat en valor el compromís de Ràdio Arrels amb el català en els seus quaranta anys d'existència i ha recalcat que l'emissora ha mantingut un equilibri "complicat però necessari" entre el aquest compromís i la qualitat: "Ràdio Arrels no és només una ràdio en català, sinó una ràdio amb programes excel·lents".

L'única ràdio íntegrament en català de la Catalunya del Nord ha rebut el guardó en una gala al Teatre Poliorama que també ha servit per lliurar el Premi Especial del Jurat al pedagog Joaquim Arenas, en reconeixement de tota una vida lligada a la defensa del català i per haver estat un dels artífexs de la immersió lingüística. Arenas ha rebut el premi de la mà de la vicepresidenta de l'ONG del català, Mireia Plana."Rebre aquest premi, ara que el model d'escola és atacat, em fa renovar el compromís amb l'escola en català", ha dit Arenas, que en un emotiu discurs ha demanat una política lingüística "ferma i contundent"... llegeix més a Plataforma per la llengua

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal