Coral Sant Medir de Barcelona

 Registre tancat
 
0
Categoria
Concert
Data
Dissabte, 07 Juliol 2018 19:00 - 20:30

La Coral Sant Medir és una entitat de Barcelona, amb més de 60 anys d’història, nascuda al si de la Parròquia de Sant Medir, al barri de la Bordeta. Actualment, la formen més de 150 cantaires d’entre 3 i 80 anys distribuïts en diferents cors: Cors Infantils, Cor Jove, Cor de Mares i Pares, Grup de Percussió Corporal i Cor d’Adults.

Formem part de diferents federacions corals de Catalunya. Els nostres cors afronten habitualment repertoris de tot tipus: música antiga, tradicional, clàssica, pop, de musicals,...interpretats en esdeveniments destacats i llocs emblemàtics com Montserrat, La Sagrada Família, l’Auditori de Barcelona, Santa Maria del Mar, l’Ajuntament de Barcelona.

El 2018 hem rebut el Premi Sants-Montjuïc en reconeixement a la nostra tasca i trajectòria. La Coral Sant Medir ha esdevingut un referent al nostre districte i ciutat.
A través del cant i la música promovem, des d'una visió inclusiva, valors de cohesió social, culturals, de superació, de relació entre les diferents edats i realitats, d'harmonia, de país, de participació en el barri i la ciutat.

El proper dia 7 de juliol oferirem un concert amb temes tradicionals catalans i de la nova cançó, molt apropiats pels temps que la societat catalana estem vivint. Volem que sigui un cant a la llibertat, un recolzament als presos polítics, als polítics exiliats i a tots els perseguits per les seves idees i un reconeixement al nostre país, Catalunya.

 
 

Totes les dates

  • Dissabte, 07 Juliol 2018 19:00 - 20:30

Llista de participants

 Cap participant 

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal