cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

portada agenda

Bressola

La Bressolada de les mil veus

Centenars de persones es van aplegar a l'Estany de Sant Esteve del Monestir, escenari que acollia per primera vegada la Bressolada, per compartir una diada festiva i reivindicativa.

La jornada va engegar amb els parlaments del batlle de Sant Esteve, Robert Vila, el president de La Bressola, Joan Sebastià Haydn, i el representant d'Escola Valenciana, Natxo Badenes; seguits del pregó d'Isabel-Clara Simó. Entre el públic, d'altres autoritats, com Ester Franquesa, directora de política lingüística de la Generalitat, i representants de la cultura.

“Que la llengua ens faci lliures! Que la llengua sigui el nostre més preuat cohesionador social! Que la llengua -que mai serveix per separar sinó per unir- ens faci dignes! Visca La Bressola i visca la Bressolada”.

Amb aquestes paraules, Isabel-Clara Simó va donar pas al concert del disc 40, amb els músics Carles Belda, Marc Serrats i Raph Dumas acompanyats pel cor de les mil veus que formaven els alumnes dels set centres de La Bressola.

L'animació dels xanquers de l'Albera i la música del Sound Truck d'en Raph Dumas va acompanyar els assistents durant el dinar popular. Després, més animacions i tallers per als més petits organitzats pels joves del Col·legi i un espectacle de circ hilarant de la companyia Més Tumàcat.

En un espai idíl·lic, on es respirava molt bon ambient, la festa es va anar allargant fins a la mostra de castells que van protagonitzar les quatre colles de Catalunya Nord.

Enguany, La Bressolada va tornar a servir per mostrar la força, la il·lusió i l'energia que mouen la tasca diària a La Bressola.

La Bressola

bressolada gent

bressolada personalitats

bressolada mainada

bressolada quadre

bressolada raph

bressolada castell

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal