cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

Carles Puigdemont

El MHP Puigdemont s'ha reunit amb batlles i càrrecs electes nord-catalans

Una trentena de càrrecs electes nord-catalans han transmès al president Puigdemont el seu suport als presos i exiliats polítics catalans.

El130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont ha visitat els batlles i càrrecs electes nord-catalans que donen suport públicament als presos i exiliats polítics catalans.

La trobada ha estat el divendres 28 d’agost, a Pesillà de la Ribera, municipi del Rosselló,amb la presència destacada de Jean-Paul Billés, batlle de Pesillà de la Ribera, impulsor del manifest-catalunya.pdf del Departament dels Pirineus Orientals que demana que es respectin els drets fonamentals a Catalunya.

També han estat presents a l’acte figures polítiques locals compromeses en la defensa dels presos i exiliats polítics catalans, com els batlles de Prats de Molló, Claude Ferrer, el d’Elna, Nicolas Garcia, o el d’Argelers, Antoine Parra, i les batllesses dels Banys d’Arles, Marie Costa, i del Soler, Armelle Revel-Fourcade, entre altres.

El president Puigdemont els ha agraït el seu suport incondicional en la lluita per la defensa dels drets fonamentals del poble català, i per les diferents accions que han realitzat sempre en contra de la repressió de Catalunyai els seus representants polítics.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal