Lise ESKENAZI

Impressions del dia (1)

Avui, som el dilluns 30 de març, són les 12h40. Estic mirant per la finestra; plou une miqueta i el termòmetre indica 12 graus. Fa fred. No dona pas ganes de sortir a passejar. És una bona cosa... així podrem confinar-nos sense esforços!

 

Sem confinats des de fa molt de temps ara…. fa exactament 14 dies que tenim l’obligació de quedar-nos confinats el més possible a casa. Quan necessitem sortir, hem d’omplir una atestació per justificar quin tipus de sortida fem. És estrany, és inèdit! És indispensable; és una qüestió de protecció sanitària mundial! El planeta sencer fa la mateixa cosa, al mateix temps! Que siguem rics o que siguem pobrets…. Que siguem europeus o que siguem de l’altra banda de la Terra…

Fa 14 dies que vivim així. Avui, trobo que és difícil de motivar tota la família per fer la feina de l’escola i trobar jo mateixa, la meva motivació. A més, l’hora ha canviat aquest cap de setmana… i aquest element afegit a la resta de la situació, fa molt! Demà, serà un altre dia!

Lise ESKENAZI

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal