cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

IFCT

Cursos de català dels certificats a la Universitat

Reunió d'informació per als cursos de català dels certificats de llengua catalana a la Universitat de Perpinyà

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

Els cursos de català per a no especialistes (NSP) – estudiants i personals de la Universitat o tota persona desitjosa d’iniciar-se o de perfeccionar-se en català – se’n van a començar a l’IFCT el dilluns 14 i dimars 15 de setembre, de 18h a 20h, a la Casa dels Països Catalans (IFT, Universitat), camí de la Passió Vella.

Aquests cursos són organitzats per l’IFCT en el quadre de Certificats de Llengua Catalana (CeLCat) accessibles a tothom ; les inscripcions són en curs a la Scolarité centrale de la Universitat durant tot el mes de setembre. Tres nivells de formació qualificants són proposats :

  • nivell A (grups dlluns i dimars) del quadre europeu per a l’ensenyament de les llengües (primer nivell),
  • nivell B1 (grup el dilluns),
  • nivell B2 (grup el dimarts).

Tots els estudiants de la UPVD, en el marc de llur diploma o a més de llur inscripció principal, poden seguir un curs de català no especialista. Aquests cursos per a adults són també accessibles a totes i tots els que per raons professionals o per interès personal voldrien estudiar o practicar la llengua catalana. Reunions d’informació dilluns 7 i dimarts 8 de setembre a 18h a la Casa dels Països Catalans.

RÉUNIONS D’INFORMATION pour les COURS DE CATALAN des CERTIFICATS de LANGUE CATALANE à l’UNIVERSITÉ 

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

Les cours de catalan pour non spécialistes (NSP) – étudiants et personnels de l’Université ou toute personne désireuse de s’initier ou se perfectionner en catalan – vont commencer à l’IFCT le lundi 14 et mardi 15 septembre, de 18h à 20h, à la Casa dels Països Catalans (IFT, Université), camí de la Passió Vella. Ces cours sont organisés par l’IFCT dans le cadre de Certificats de Langue Catalane (CeLCat) accessibles à tous ; les inscriptions sont en cours à la Scolarité centrale de l’Université pendant tout le mois de septembre. Trois niveaux de formation qualifiantes sont proposés :

  • niveau A (groupes lundi et mardi) du cadre européen pour l’enseignement des langues (premier niveau),
  • niveau B1 (groupe le lundi),
  • niveau B2 (groupe le mardi).

Tous les étudiants de l’UPVD, dans le cadre de leur diplôme ou en sus de leur inscription principale, peuvent suivre un cours de catalan non spécialiste. Ces cours pour adultes sont également accessibles à toutes celles et ceux qui pour de raisons professionnelles ou d’intérêt personnel voudraient étudier ou pratiquer la langue catalane. Réunions d’information lundi 7 et mardi 8 septembre à 18h à la Casa dels Països Catalans.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal