cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

Inscripcions en MÀSTER MEEF per ser prof de català

Les inscripcions en màster MEEF (Métiers de l’éducation, de l’enseignement et de la formation) són obertes i han de ser formalitzades el més aviat

(www.inspe.fr) per tots els estudiants les estudiants que preveuen de preparar l’any vinent el concurs de l’Éducation nationale – CAPES de català – que condueix al professorat de català en col·legi i liceu (una desena encara no tenen professor). Els estudiants en particular han d’aprofitar el darrer any abans de la reforma del concurs que en 2022 necessitarà de ser en 2n any de màster per a ser candidat. Els estudiants i candidats interessats per la preparació del CAPES de català i per la formació al professorat de català al secundari poden contactar l’IFCT per tota informació o precisió (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o per telèfon 04 68 66 22 10.

INSCRIPTIONS en MASTER MEEF pour ÊTRE PROF de CATALAN Les inscriptions en master MEEF (Métiers de l’éducation, de l’enseignement et de la formation) sont ouvertes et doivent être formalisées au plus tôt (www.inspe.fr) pour tous les étudiants qui prévoient de préparer l’an prochain le concours de l’Éducation nationale – CAPES de catalan – qui conduit au professorat de catalan en collège et lycée (une dizaine de disposent pas encore de professeur). Les étudiants en particulier doivent profiter de la dernière année avant la réforme du concours qui en 2022 nécessitera d’être en 2ème année de master pour être candidat. Les étudiants et candidats intéressés par la préparation du CAPES de catalan et par la formation au professorat de catalan en secondaire peuvent contacter l’IFCT pour toute information ou précision (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) ou par téléphone 04 68 66 22 10.

Alà BAYLAC FERRER Director de l'IFCT
Universitat de Perpinyà
Casa dels Països Catalans
Centre de recerca CRESEM / Estudis Catalans
Institut d'Estudis Catalans - Barcelona

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal