Bressola

BRESSOLADA 2018 – L'enFABRAda

Dissabte 26 de maig tindrà lloc la Bressolada 2018, la festa de les escoles catalanes La Bressola, a l'estany de Sant Esteve del Monestir.

 

Aquesta 15a edició, emmarcada en els actes de l'Any Fabra i amb el lema «L'enFABRAda», un joc de mots que ens fa agafar «febre de Fabra», vol retre homenatge a Pompeu Fabra i a la llengua i engegarà forta amb el pregó de Màrius Serra, escriptor, enigmista i membre de la secció filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Prèviament, un esmorzar inaugural al teatre de l'Estany haurà donat la benvinguda a les autoritats, personalitats i entitats assistents.

A les 10 h, s'estrenarà la cantata «El caçaire de mots», de Francesc Bitlloch, protagonitzada per tot l'alumnat bressolaire i amb la participació dels Sorollosos d'Aire Nou de Baó.

Com ja és habitual, al migdia, es podrà gaudir d'un dinar popular a les parades de menjar i beure organitzades per les associacions de famílies i els equips de les escoles i del col·legi.

La jornada, carregada de jocs i tallers proposats pels alumnes més grans, música i animacions, comptarà també amb les notes i l'humor de La Banda Forània i acabarà amb una actuació castellera de les colles de Catalunya Nord.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal