cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

 101 2 web

IFCT

Llicenciatura de català i ParcourSup

L’IFCT, els estudis catalans de la Universitat de Perpinyà informen que s'han obert les inscripcions

L’IFCT, els estudis catalans de la Universitat de Perpinyà informen que tots els alumnes que pensen perfeccionar-se en llengua catalana o totes les persones que voldrien fer estudis superiors de llengua i cultura catalanes poden ja des d’ara començar a procedir a la seua inscripció a la universitat.

Si són alumnes de liceu i que han fet les seues candidatures via ParcourSup, aviat (a partir del 22 de maig) podran consultar la resposta i validar-la.

Els que no passen per la nova plataforma (represa d’estudis, ensenyament a distància, doble inscripció, auditors lliures…) podran igualment fer la seua inscripció en estudis superiors de català per la via tradicional (inscripcions al portal internet de la universitat de Perpinyà : www.univ-perp.fr

Per garantir el bon funcionament del procediment, us aconsellem d’assenyalar les candidatures per mail al secretariat dels Estudis Catalans Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per qualsevol informació i precisió sobre els estudis superiors de català, se pot contactar directament l’IFCT per mail o per telèfon (04 68 66 22 10).

Subratllem la possibilitat i l’interès particular de fer la Llicenciatura de català a distància o en doble inscripció (història i català per exemple o LEA i català), que és especialment útil per tenir més oportunitat al mercat del treball.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal