cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

Òmnium Catalunya Nord

Tornem els cursos de català per a adults

L'1 d'octubre tornen els cursos de català d’Òmnium Catalunya Nord

 

Els cursos de català 2017-2018 d'Òmnium Catalunya Nord començaran a partir del primer d'octubre.

Aquests cursos reben un ajut financer de la Regió Llenguadoc-Rosselló, del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, de la Generalitat de Catalunya, de la Vila de Perpinyà i de les municipalitats i associacions que participen, en els diversos pobles, a la seva organització.

En general es tracta de cursos d'1h30 cada setmana, amb una participació dels alumnes, durant el període que va del primer d'octubre 2017 al 30 de juny 2018

Hi haurà cursos als pobles següents:

Alenyà, Bages, Bao, Cabestany, Canet, Cànoes, El Soler, La Roca de l'Albera, Perpinyà, Pesillà de la Ribera, Pollestres, Prada, Santa Maria del Mar, Sant Genís de Fontanes, Sant Cebrià, Sant Llorenç de la Salanca, Sureda, Toès i Entrevalls, Toluges, Torrelles, Vilallonga dels Monts i Vilallonga de la Salanca.

A Perpinyà hi haurà cursos

  • al Casal (23 avinguda del Liceu),
  • al Centre de Formació de la Vila de Perpinyà (carrer Déodat de Séverac)
  • a l'annex de l'ajuntament del Molí de Vent (carrer del Vilar).

Hi haurà també cursos, però més intensius, a la Casa de la Generalitat (1 carrer de la Fusteria).

A la web www.omnium-catnord.cat es troba la llista dels diferents cursos, així com els horaris, els professors, el lloc on es fan, i els noms de les municipalitats i entitats que els acullen.

Per inscriure's podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar-nos al 04 68 55 47 90 (de dilluns a dijous de 15h a 18h30).

Òmnium Catalunya Nord pot estudiar la possibilitat d'obrir altres cursos sempre que hi hagi un mínim de 10 inscrits i una municipalitat o una associació d'acord per col·laborar.

Cursos de català d’iniciació a la Casa de la Generalitat

La Casa de la Generalitat de Catalunya proposa un nou curs de català intensiu per a adults, de nivell iniciació. Es tracta d’un mòdul de 48 hores, cada dijous de 9h15 à 10h15, del 5 d’octubre al 15 de febrer. La inscripció és fixada a 105€. Aquest curs, impartit en col·laboració amb l’associació Òmnium Catalunya Nord, està pensat per persones especialment motivades que, per raons professionals o personals, necessitin tenir en un termini relativament breu un nivell de català suficient per fer front a converses bàsiques. Està constituït per quaranta-cinc hores de llengua i tres hores de formació cultural. El nombre de places és limitat.

Cal saber que el català és parlat per nou milions de persones i que és oficial a la majoria de territoris on es parla. És una llengua de cultura, de comunicació i de comerç, però també una llengua de proximitat, una llengua indispensable per trobar feina a certs sectors econòmics. Inscripcions i informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal