IFCT

IFCT: reunió d'informació

Inici de les classes de certificat de llengua catalana a la Universitat de Perpinyà.

 

L'IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

Els cursos de català dels Certificats de Llengua Catalana tornen a començar aquesta setmana a la Universitat de Perpinyà, ja dilluns 11 de setembre.

Tenen lloc cada dilluns i dimarts de 18h a 20h, a l'IFCT, Institut Franco-Català Transfronterer de la Universitat, camí de la Passió Vella.

Els cursos corresponen al primer nivell, el A del marc europeu comú de referència per a l'ensenyament de les llengües, i als nivells B1 i B2 del Certificat.

Una reunió d'informació és prevista aquest dijous 7 de setembre, a 18h, a la Casa dels Països Catalans. Els cursos duren tot al llarg de l'any universitari, els dos semestres. Les avaluacions se fan al gener i al maig.

Els Certificats de Llengua Catalana són una formació proposada per la Universitat de Perpinyà à tots estudiants, personals, professionals i qualsevol persona que vulgui iniciar-se al català o perfeccionar-se.

Les inscripcions queden obertes fins al mes d'octubre al web de la Universitat : www.univ-perp.fr i a la Scolarité centrale (bâtiment BASE) del campus. Contacte i informacions : (+33 / 0) 468 66 22 10, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o APLEC, Associació per a l'ensenyament del català : (+33 / 0) 468 66 22 11, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Alà BAYLAC FERRER
Director de l'IFCT - Universitat de Perpinyà
Casa dels Països Catalans
Centre de recerca CRESEM / Estudis Catalans
Institut d'Estudis Catalans - Barcelona

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal