IFCT

Comenecen els cursos d'estudis catalans a la Universitat de Perpinyà

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

Els cursos de la Llicenciatura d’Estudis Catalans i del màster MEEF (Métiers de l’Enseignement, de l’Éducation et de la Formation que prepara al professorat i al CAPES de català) han començat aqueixa setmana, després que els nous estudiants hagin estat acollits divendres passat a la Universitat per visitar el campus i prendre coneixença de les primeres informacions.

Les inscripcions mentrestant han repès a l’escolaritat central i seguiran fins al mes d’octubre. Totes les persones interessades per l’aprofundiment de la llengua catalana, pel coneixement de la societat i de la cultura dels Països Catalans i per les qüestions relatives a les relacions transfrontereres en general (particularment d’actualitat aquests darrers temps amb el procés d’autodeterminació de Catalunya Sud) se poden informar de les modalitats d’inscripció a un dels diplomes dels Estudis Catalans (llicenciatura, màsters, màsters MEEF, Certificats de Llengua Catalana) a prop del secretariat de l’IFCT, Institut Franco-Català Transfronterer : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i 04 68 66 22 10.

Els cursos del màster de català menció Estudis Europeus i Internacionals i del màster de Relacions Transfrontereres reprendran a final de setembre. L’any passat, van ser 203 els estudiants que van fer una de les formacions dels diplomes de català de la Universitat de Perpinyà.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal