APLEC

L'Aplec mobilitzada per mantenir les activitats

de català a casa per a la mainada

Versió en francès

Des de l’inici del confinament, l’Associació ha passat en mode treball a distància.

Tots els i les permanents de l’APLEC – secretariat, coordinació pedagògica, comunicació – així com els i les intervinents s’han organitzat per mantenir les activitats d’aprenentatge del català per a la mainada. L’APLEC posa així a disposició de totes les mares i pares sus del seu portal www.aplec.cat els materials elaborats per ensenyants i permanents (textos, exercicis, cançons, vídeos) per assegurar la continuïtat pedagògica durant un període complicat i difícil, tan per a les nines i els nins com per les seues famílies.

L’APLEC queda a disposició de totes les persones que voldrien demanar més precisions o que voldrien rebre directament a casa seua Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.els materials d’ensenyament de català. Les activitats de català sabem que agraden a la mainada; és l’ocasió d’aprofitar-ho per proposar moments agradables d’activitat en català – amb mares i pares – per passar el temps i anar adquirint i practicant la llengua.

Envieu-nos els vostres testimonis (fotos, missatges, dibuixos) de la vostra classe de català a casa !

confinats

L’APLEC mobilisée pour maintenir les activités de catalan à la maison pour les enfants

Dès le début du confinement, l'Association est passée en mode travail à distance et tous les permanents·tes de l'APLEC - secrétariat, coordination pédagogique, communication - ainsi que les intervenants·tes se sont organisés pour maintenir les activités d'apprentissage du catalan pour les enfants. L'APLEC met ainsi à la disposition de tous les parents sur son site (www.aplec.cat) les matériels préparés par les enseignants·tes et permanents·tes (textes, exercices, chansons, vidéos) pour assurer la continuité pédagogique tout au long d’une période compliquée et difficile pour les enfants et leurs familles. L’APLEC est à la disposition de toute personne qui souhaite demander plus de détails ou qui souhaite recevoir (par mail) les supports pédagogiques de catalan directement à son domicile (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Nous savons que les activités de catalan plaisent aux enfants ; c'est l'occasion d'en profiter pour proposer des moments agréables d'activités en catalan - avec leurs parents - pour passer le temps, acquérir et pratiquer la langue. Envoyez-nous vos témoignages (photos, messages, dessins) de votre cours de catalan à la maison !

Les enseignant·e·s de l’APLEC a l’IFCT. Els i les ensenyants de l’APLEC a l’IFCT.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal