OPLC

El col·legi associatiu de l'OPLC és constituit

El Col·legi associatiu de l’Oficina Pública de la Llengua Catalana comunica :

Les associacions catalanes de defensa i promoció de la llengua catalana, després de reunir-se el dimecres 17 de juliol al Casal Jaume 1 er de Perpinyà, han constituït formalment el Col·legi associatiu de l’Oficina Pública de la Llengua Catalana. Han designat com a representant seu a l’Assemblea general de l’OPLC i al Consell d’administració que s’han de constituir properament, Guillem Dalmau. Ho han comunicat formalment als membres de l’OPLC. El Col·legi associatiu se reunirà properament per mor de definir el seu mode de funcionament i de treball. Les associacions catalanes han fixat que les associacions que volen formar part del Col·legi han de respondre al criteri d’obrar per a la defensa, la promoció de la llengua catalana, i el desenvolupament del seu ús. La seua demanda serà examinada pel Col·legi i comunicada per avís al Consell d’administració de l’OPLC.

Les associacions catalanes faran remuntar als òrgans directius de l’Oficina les seues proposicions en vista a complir l’objectiu

« d’assegurar sobre la seua àrea geogràfica el desenvolupament de la llengua catalana treballant a l’augment de l’ús del català, per a desenvolupar el nombre de locutors actius [...] en particular entre les joves generacions »

i acompanyaran el programa i la política conduïda per l’OPLC.

Per més informació i contacte :

 

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal