IFCT

Inscripcions en MÀSTER MEEF per ser professor/a de català

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

Ja s’està preparant l’any universitari 2019-2020 i és hora de materialitzar sense tardar les inscripcions al màster MEEF (Métiers de l’Enseignement, de l’Éducation et de la Formation) de català que forma el futur professorat de llengua catalana als col·legis i liceus de Catalunya Nord, i prepara els estudiants que preveuen de presentar-se al CAPES de català 2020 per esdevenir ensenyants en el secundari. Les inscripcions s’han de fer ara mateix a través del web de la universitat de Perpinyà. Per qualsevol necessitat, precisió o informació complementària, contacteu el secretariat de l’IFCT : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 04 68 66 22 10. Catalunya Nord encara compta una desena d’establiments sense ensenyant de català i les seccions bilingües són en ple desenvolupament (se necessita cada any ensenyants d’història-geografia en català). La molt recent creació de l’OPLC, Oficina Pública de la Llengua Catalana, contribuirà a estendre i reforçar l’ensenyament del català. No cal perdre oportunitats… Informació a difusar i a fer passar al màxim dels vostres coneixements i ‘amics’, sense cap moderació.

L’Université prépare déjà l’année universitaire 2019-2020 et il est temps de procéder sans tarder aux inscriptions en master MEEF ((Métiers de l’Enseignement, de l’Éducation et de la Formation) de catalan, master qui forme les futurs professeurs de langue catalane en collège et lycée, et prépare les étudiants qui prévoient de se présenter au CAPES de catalan en 2020 pour devenir enseignants dans le secondaire. Les inscriptions sont en cours à travers le site de l’Université de Perpignan. Pour toute précision ou information, il est possible de contacter l’IFCT (la ‘fac de catalan’ au 04 68 66 22 10 et à l’adresse Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Le département compte encore une dizaine d’établissements sans enseignant de catalan et les sections bilingues sont en plein développement (on manque chaque année d’enseignants d’histoire-géographie catalanophones). La toute récente création de l’OPLC, l’Office public de la langue catalane, contribuera à étendre et à renforcer l’enseignement du catalan. Ne perdons pas ces opportunités. Information à diffuser sans modération et à partager avec tous les intéressés par une carrière dans l’enseignement du catalan.

Alà Baylac-Ferrer

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal