cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

portada agenda

Bressola, Dracs Catalans

La Bressola i el Centre de Formació Professional Català (CFPC) signen un conveni de col·laboració amb els Dracs Catalans

El dissabte 18 de març, l’Associació La Bressola i el Centre de Formació Professional Català (CFPC) van signar un conveni de formació professional amb els Dracs Catalans per tal de posar a disposició del Campus Dracs Catalans accions de formació d’aprenentatge de llengua catalana.

El president de La Bressola, Joan Sebastià Haydn, la presidenta del CFPC, Juliette Lauduique, el president dels Dracs Catalans, Bernard Guasch, i el president del Campus Dracs Catalans, Jean François Maillol, van oficialitzar l’acte de signatura després del partit contra Hull KR.

Els cursos de català donaven el tret de sortida al mes de setembre passat i s’apliquen seguint el model d’immersió lingüística de La Bressola. La formació és destinada als estudiants del Campus Dracs Catalans i realitzada per formadors del CFPC i La Bressola.

El conveni preveu que a final de curs els alumnes adquireixin les competències de català de nivell de liceu.

En motiu de la signatura del conveni de col·laboració, els Dracs Catalans van convidar als alumnes, famílies i personal de La Bressola a gaudir del matx dels Dracs contra Hull KR.

En total, 400 bressolaires van ser presents a les grades de l’estadi Gilbert Brutus per tal de donar suport i gaudir d’una nova victòria del club nord-català de rugbi a XIII.

Grades Gilbert Brutus 3

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal