CARTELL_DEF_2br.jpg

10-08_cinema_casal.jpg

10-17_Coll_de_la_Manrella.jpg

 101 2 web

18 de desembre, jornada internacional dels migrants

Comunicat dels Col·lectius dels Sense-Papersi Migrants, Col·lectius de solidaritat, Sindicats, Associacions, Organitzacions cridem a manifestar

avui 18h a la Plaça Aragó - Perpinyà

◘ Caminarem totes i tots per afirmar amb encara més vigor: «Iguals, iguales, ningú és il·legal»
◘ Caminarem per la ratificació per l’estat francès de la «convenció internacional sus de la protecció dels drets de tots els treballadors migrants i dels de la seva família» aprovada per l’ONU el 18 de desembre 1990 que té com a objectiu garantir l'igualat de tracte entre treballadors i treballadores francesoEs iimigranDEts.
◘ Caminarem per parar la pujada dels nacionalismes, el reviscolament del feixisme i de totes les formes de racisme.
◘ Caminarem en memòria de les desenes de milers de dones, de mainatges i d’homes mort Es a les rutes de la migració, víctimes de les fronteres i de les polítiques assassines dels governs les països els més rics del planeta i dels seus còmplices.
◘ Caminarem per la llibertat de circulació, per el final del sistema Dublín, l’ambando de la Directiva retorn i el tancament dels centres de retenció.
◘ Caminarem contra la falsa idea que l'immigrador crea dúmping social, per la regularització dels sense-papers i per l'igualat dels drets de totes i tots.
◘ Caminarem per donar suport i amplificar les vagues i les lluites dels Sense-Papers per aconseguir la seva regularització i la justícia social.
Quan el govern anuncia disposicions sense precedent: immigració «escollida», privació – pels demandants d’asil- d'accés a la protecció malaltia durant els tres primers mesos seguint la seva demanda, enduriment de les d'accés Medical (AME), caminarem per afirmar que l'igualat és pas discutible, ha de ser aplicada des d’ara.
És la precarització general i els atacs contra els beneficis socials per les polítiques repressives i d’austeritat portades pels successius governs, especialment el de l’Emmanuel Macron, que exacerben els discurs d’odi, apugen la pobresa i el tancament en si mateix dins la població.

Signants : AFPS, ASTI, Bouge toit, les Cartables d'identité, CGT, Cimade, CNT, Collectif Bienvenue aux migrants dans le Conflent, Comité de soutien aux sans-papiers, Coup de soleil, EELV, ERC, Femmes solidaires, FFREEE, FSU, Géneration.s, LDH, Mouvement de la Paix, MRAP, Nawroz en France, NPA, PCF, PG, RESF, Solidaires, USR-CGT, Welcome to migrants
a
l’Ajut d’Estat

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal