IFCT, Alà Baylac Ferrer

Inscripcions als Estudis Catalans a la Universitat de Perpinyà

L’IFCT (Institut Franco-Català Transfronterer) comunica :

A l’hora en què Catalunya Sud avança cap a la plena sobirania, més que mai és important, però sobretot útil de tenir en el seu bagatge una sòlida formació d’estudis catalans. Precisament és el que proposa la Universitat de Perpinyà a través els seus diplomes, llicenciatura, màsters i certificats de llengua catalana.

La Llicenciatura d’Estudis Catalans de Perpinyà és el millor mitjà de seguir una formació superior de llengua i de cultura catalanes, formació que prepara als concursos de professorat de català (en primari i secundari), a les professions de la traducció i de l’interpretariat així com a les feines relacionades amb la cultura, el patrimoni i les qüestions transfrontereres.

La Llicenciatura d’Estudis Catalans és igualment accesible en línia per tots aquells que volen una formació a distància. És compatible amb altres cursus: doble llicenciatura d’espanyol i català, de LEA i català o d’història i català, per exemple. El cost dels estudis superiors de llengua i cultura catalanes a la Universitat de Perpinyà (uns 200 euros l’any) és particularment interessant per als catalans du sud.

Els Certificats de Llengua Catalana (nivells A, B1 o B2) són accessibles a tothom i són particularment adaptats per als que se volen iniciar a la llengua o perfeccionar llurs coneixences i pràctiques personals o professionals. Són especialment destinats als estudiants que segueixen una altra formació a la Universitat així com als particulars ocupats per una activitat professional : els cursos són fixats a 18h.

Les inscripcions obren aqueixa setmana – a partir del 6 de juliol – al web de la Universitat : www.univ-perp.fr i a la Scolarité centrale (bâtiment BASE) a l’entrada del campus. Contacte i informacions : (+33 / 0) 468 66 22 10, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o APLEC, Associació per a l’ensenyament del català : (+33 / 0) 468 66 22 11.

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal