cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

 101 2 web

El Rodal

Neix "El Rodal"

El Rodal, un nou espai de vida en català a Catalunya Nord!

Catalunya Nord necessita noves estructures per normalitzar i difondre la llengua catalana. El Rodal neix per oferir nous espais de vida en català i proposar activitats culturals i de lleure per a tots els públics. El Rodal vol ser una entitat que treballa al territori i pel territori. Participació, inclusió i diversitat, compromís i responsabilitat són mots que defineixen l'entitat.

El passat 30 de juny se va celebrar l’Assemblea Constitutiva de l’Associació El Rodal. Després de setmanes treballant en els estatuts i el projecte, se va realitzar l’assemblea de creació de l’associació en presència dels nou membres fundadors.

foto_constitució.jpg

Un moment de joia, aquest projecte comença a fer-se realitat! L'associació ja és una realitat, treballa de valent per oferir les primeres activitats.

S'ha realitzat una primera roda de contactes amb municipis i futurs col·laboradors que podran animar diferents propostes.

Aviat se publicarà les primeres activitats de lleure i oci per mainada i per adults!

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

https://www.facebook.com/El-Rodal-107343398356941

En rossellonès el mot “rodal” significa “lloc” o “indret”. L’associació ha llestat aquest nom amb l’afany d’esdevenir un punt de trobada al voltant d’activitats vinculades al territori. L’entitat vol ser un complement de la feina feta pel sistema educatiu en català proposant activitats que fomentin l'ús de la llengua en àmbits molt diversos com el lleure, la cultura, l’art, etc.

El nucli impulsor del RODAL beneficia d’una llarga experiència tant en el món associatiu i cultural nord-català com en el món del lleure de Catalunya Sud. Aquestes experiències nos animen a proposar un espai d’educació no formal en què l’aprenentatge i la pràctica de la llengua es faci mitjançant activitats lúdiques per un públic transgeneracional.

 

 

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal