cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

portada agenda

#EsborremLaFrontera

El Col·lectiu exigeix l'obertura dels passos transfronterers

Avui 11 d'abril fa tres mesos del tancament dels passos fronterers per part de la Prefectura dels Pirineus Orientals. I fins ara tots els intents de comunicació amb les autoritats responsables de que es mantinguin els passos sense obrir no han rebut resposta.

Tant els que s’han fet des del Col·lectiu com a iniciativa d’autoritats locals afectades. Sembla que ni l’Estat francès ni l’espanyol tinguin cap interès per solucionar la situació.

Vàrem anunciar noves iniciatives i convocatòries. Però la situació sanitària actual, amb noves mesures de confinament que especialment limiten molt la mobilitat a Catalunya Nord, han recomanat posposar una nova acció sobre la qual se segueix treballant.

És una acció on volem donar protagonisme als pobles de frontera i a les seves entitats. Finalment ells són les afectats directes d’aquest tancament arbitrari i sofreixen els impactes econòmics i socials que això comporta.

Sense cap data senyalada pel desbloqueig, des del Col·lectiu refermem l’exigència de l’obertura immediata. I seguirem treballant per enfortir els vincles més enllà de les fronteres.

Volem convidar a totes les entitats i persones interessades a seguir el Col·lectiu per les xarxes i a participar de les activitats.

Trobareu informació a

Col·lectiu per l’obertura dels passos fronterers

Twitter: @Esborrem

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tossudament fins Obrir els Passos!

Tossudament fins Esborrar la Frontera!

 

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal