cartell toponimia

Cançoner per la Llibertat

portada agenda

Bressola

El segon Col·legi de La Bressola obrirà les portes al setembre

L’Associació La Bressola informa que el segon Col·legi de La Bressola obrirà les portes al setembre del 2022 al Mas Rosselló, a la vila de Canet de Rosselló.

El nou centre escolar començarà el curs amb una cinquantena d’alumnes repartits en una classe de sisena i una de cinquena. L’equipament consta de dues plantes amb tota mena d’espais per a desenvolupar la tasca pedagògica de La Bressola. Actualment s’estan duent a terme obres a l’edifici per tenir-ho tot a punt per al setembre.

El Mas Rosselló se troba al costat de l’Arborètum, un espai amb més de 500 espècies vegetals i arbres centenaris. La Bressola vol agrair al municipi de Canet de Rosselló la seua predisposició i acompanyament durant aquests darrers mesos i mostra la seva satisfacció de col·laborar amb un municipi que reconeix la tasca de La Bressola i aposta pel seu desenvolupament.

segon col 2

L’Associació també dona les gràcies a les famílies per llur confiança i mobilització. La creació d’aquest segon col·legi permetrà satisfer la demanda d’educació secundària en immersió. Paral·lelament, l’Associació continua treballant en el projecte de Liceu al monestir del Vernet, a Perpinyà, un espai vital per al desenvolupament de l’ensenyament immersiu del català a Catalunya Nord.

segon col 1

Comentaris (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Deixa els teus comentaris

Posting comment as a guest.
Arxius adjunts (0 / 3)
Share Your Location

El Portal - Catalunya Nord Digital neix a iniciativa del Col·lectiu 2 d'abril.

Neix de la necessecitat de crear un lloc de trobada a Catalunya Nord per a tots els actors de la llengua catalana.
Reagrupa persones i entitats al voltant d'un projecte, el de fer viure la llengua catalana, la llengua pròpia, la llengua del país.

Cada un pot portar la seua pedra a l'edifici 

  • participant amb la redacció d'articles, d'entrevistes
  • fent propostes, fent passar informacions
  • adherint al Col·lectiu 2 d'abril
  • fent conèixer el Portal